Στον πυρήνα της λειτουργίας μας, αλλά και στο ψηλότερο σημείο της δημιουργικότητάς μας βρίσκεται το φαγητό. Τόσον αναφορικά με την τεχνική όσο και με την ποιότητα και ανεξαρτήτως είδους. Κρέας, ψάρι, θαλασσινά, λαχανικά, ριζότο, ζυμαρικά, επιδόρπια, τούρτες, μινιατούρες, παγωτά, παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, «πειραγμένη» ελληνική κουζίνα και κοσμοπολίτικη γαλλική, διαθέτουμε πραγματικά μια ευρεία γαστρονομική γκάμα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Πάνω από όλα, όμως, θέτουμε την ποιότητα, κάτι που προϋποθέτει συνεχής αναζήτηση από μέρους μας. Και αυτό γιατί βλέπουμε τη δουλειά μας «αλλιώς» Το ΑΙΓΛΗ  Catering, δεν είναι απλά μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της εστίασης και της τροφοδοσίας, αλλά και ένα εργαστήριο αναζήτησης σπάνιων πρώτων υλών. Οι άνθρωποί μας διατρέχουν κάθε γωνιά της χώρας και σε συνεργασία με μικρούς παραγωγούς εντοπίζουν και αναδεικνύουν μικρούς «θησαυρούς», σπάνιες τροφές και ανόθευτα τοπικά προϊόντα.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε όσο γίνεται περισσότερες βιολογικές πρώτες ύλες, ακόμη και στις συμβατικές μας προτάσεις (δηλαδή στα πιάτα που δεν είναι σημασμένα ως «βιολογικά»), ενώ προσφέρουμε ξεχωριστά, βιολογικά μενού, από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες. Σχετικά με την πιστοποίηση που διαθέτουμε, αυτή αφορά στη «χρυσή κατηγορία» («Bio Kοuzina Gold»), σύμφωνα με το πρότυπο Bio Kouzina του BΙΟ Hellas.

Τέλος, οι προτάσεις μας ταιριάζουν τις ποιοτικές πρώτες ύλες, με τη γαστρονομία και τις επιταγές της υγιεινής διατροφής. Στο πλαίσιο αυτό, καταρτίζουμε «light» μενού που συνοδεύονται από διατροφική ανάλυση (θερμίδες, χοληστερίνη, λιπαρά κ.ά.) και τα οποία απευθύνονται σε εκείνους που επιζητούν, γενικά, «καθαρές» απολαύσεις, αλλά και σε άτομα με μεταβολικές παθήσεις (παχυσαρκία, υπερχοληστεριναιμία, διαβήτης, υπέρταση). Δίχως ίχνος υπερβολής, το επίπεδο της γαστρονομίας μας, τα υλικά, οι τεχνικές και οι διατροφικές κατευθυντήριες γραμμές που ακολουθούμε αποτελούν το καύχημά μας, αυτό που μας κάνει τόσο διαφορετικούς!