Η τέχνη του catering είναι μια τέχνη ζωντανή, γι’ αυτό και πάντα επίκαιρη”

Το Αίγλη Catering, μέσα από μια ανοδική πορεία 15 χρόνων, υπάρχει για να καλύπτει τις απαιτήσεις των εκδηλώσεών σας. Η πολυετής εμπειρία μας μπορεί να εγγυηθεί την άψογη οργάνωση και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο άρτιος εξοπλισμός και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε διοργάνωσης, έχει σαν αποτέλεσμα την ταχύτατη καθιέρωση της στην ελληνική αγορά. Σήμερα το ” Αίγλη Catering” με εγγυημένη ποιότητα και συνέπεια, προτείνει εντυπωσιακά μενού που καθορίζουν με το στυλ τους κάθε εκδήλωση. Σκοπός μας είναι η ποιοτική πρωτοπορία με εικόνες γεύσης, διατηρώντας παράλληλα την παράδοση. Αναλαμβάνουμε όποια εκδήλωση εσείς φανταστείτε, στο χώρο που εσείς επιθυμείτε ή στους δικούς μας χώρους και σας καλύπτει σε δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι, εγκαίνια επιχειρήσεων, κ.λπ.
When Arnold Ran Away From Military Service For Bodybuilding And Got Jailed t3 tablets online injectable steroids – bodybuilding forum – hypermuscles.com
Το Αίγλη Catering δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης και ειδικότερα στο Exclusive Catering και κατάφερε να γίνει η νέα εναλλακτική πρόταση στον τομέα των επαγγελματικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων διανύοντας μέχρι σήμερα μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στον χώρο της.
Το Αίγλη Catering αναλαμβάνει να διοργανώσει για εσάς τη γαμήλια δεξίωση σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, ένα παιδικό πάρτι, ένα cocktail πάρτι μέχρι μια κοινωνική εκδήλωση της τάξεως των 2.000 ατόμων προσφέροντάς σας γαστρονομικές και όχι μόνο προτάσεις, εγγυόμενες την απόλυτη επιτυχία. Το κάθε μεμονωμένο γεγονός είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά μια καινούργια πρόκληση που θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες αποπνέοντάς σας ένα αίσθημα σιγουριάς ασφάλειας και υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ο πλουραλισμός μας σε συνεργαζόμενους χώρους σε συνδυασμό με τις αριστουργηματικές δημιουργίες εκλεπτυσμένων εδεσμάτων του Σεφ και τις μοναδικές μουσικές, αισθητικές, λειτουργικές, υπηρεσίες μας θα καλύψει κάθε αισθητική σας προτίμηση δημιουργώντας στιγμές αξέχαστες για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Έχοντας υψηλή γνώση του αντικειμένου και των κανόνων επικοινωνίας και Marketing είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε μαζί σας θεματικά μενού υψηλής αισθητικής αποβλέποντας στην κάλυψη των επικοινωνιακών σας αναγκών και στην προώθηση των προϊόντων σας.

To Αίγλη Catering καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών στο χώρο της μαζικής εστίασης. Διοργανώνει δεξιώσεις σε όλη την Θεσσαλία, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας, έχοντας την δυνατότητα να καλύψει εκδηλώσεις από 100 έως και 6000 ατόμων. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην διακόσμηση του χώρου με φινέτσα και γούστο, στην μεγάλη ποικιλία τον εδεσμάτων, συνδυασμένα με τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις, επηρεασμένες από τη διεθνή, και  τη μεσογειακή κουζίνα

Η εντυπωσιακή παρουσίαση των buffets και οι δημιουργίες των chefs μας, σας ταξιδεύουν σε ένα πλούσιο κόσμο γαστριμαργικών απολαύσεων. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την οργάνωση και την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας από την αρχή έως και το πέρας της εκδήλωσης χαρίζοντας σας μια παραμυθένια βραδιά, σε σας και τους καλεσμένους σας.

Το Αίγλη Catering αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων γάμων, βαπτίσεων, παιδικών και εταιρικών πάρτυ και κοινωνικών εκδηλώσεων. Το μυστικό της επιτυχίας μας απλό, σίγουρο και δοκιμασμένο: ποιότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα. Και μαζί, συνεχής εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών μας, αναζήτηση του πλέον πεπειραμένου και καταρτισμένου προσωπικού και μόνιμη έρευνα της αγοράς τροφίμων και ποτών για την προμήθεια προιόντων ικανών να ανταποκριθούν ακόμα και στις υψηλότερες απαιτήσεις.

ΓΑΜΟΣ

Το Αίγλη Catering φιλοδοξεί να καλύψει κάθε επιθυμία για την δεξίωση του γάμου σας. Το έμπειρο προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να διαχειριστεί και την τελευταία λεπτομέρεια της γαμήλιας βραδιάς σας, όπως εσείς την έχετε φανταστεί…

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Το  Αίγλη Catering, έχοντας μεγάλη πείρα στον τομέα των βαπτίσεων, παιδικών πάρτυ και γενεθλίων, προσφέρει προτάσεις και λύσεις που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

 Η έναρξη λειτουργίας ενός καταστήματος αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή. Γιορτάστε την με την εντυπωσιακή παρουσίαση των μπουφέ και τα μοναδικά κοκτέιλ του Αίγλη Catering που θα μαγέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Σας παρέχουμε συμβουλές, σας προτείνουμε συνεργασίες, λύσεις και ιδέες και προετοιμάζουμε μαζί σας την εκδήλωση που εσείς ονειρεύεστε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με σκηνοθέτη την εμπειρία, τη φροντίδα και τη δημιουργική φαντασία το Αίγλη Catering ετοιμάζει τη δική σας λαμπερή παράσταση και πραγματοποιεί τη δεξίωση των ονείρων σας με έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια. Tο Αίγλη Catering μπορεί να επιμεληθεί με ευελιξία κάθε εκδήλωσή σας, είτε πρόκειται για γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, πάρτι, επίσημο δείπνο και να ικανοποιήσει κάθε ιδιαίτερη επιθυμία σας. To Αίγλη Catering διακρίνεται για την πολυτέλεια και το μοναδικό ύφος που χαρακτηρίζουν κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνει. Η άριστη ποιότητα, η ιδιαίτερη διακόσμηση και παρουσίαση, το ξεχωριστό art le la table και η άψογη εξυπηρέτηση την έχουν καθιερώσει στην κορυφή των προτιμήσεων για εκδηλώσεις με αξεπέραστο στιλ και υψηλή αισθητική.

To Αίγλη Catering ανοίγει την αυλαία για εσάς!

To Αίγλη Catering  , καταξιωμένο στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αναλαμβάνει με φροντίδα και συνέπεια την οργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων που κερδίζουν την εκτίμηση και την αποδοχή όλων και μένουν αξέχαστες.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

To Αίγλη Catering, με άρτια οργάνωση και εμπειρία σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της εκδήλωσης σας. Για εκδηλώσεις αξιώσεων, με άποψη και στιλ, είτε πρόκειται για coffee breaks, cocktails, παρουσιάσεις, σεμινάρια, συνέδρια, επαγγελματικά γεύματα, ή άλλες ειδικές εκδηλώσεις, τo Αίγλη Catering, αποτελεί την ιδανική επιλογή. To Αίγλη Catering με απόλυτη ευθύνη στις απαιτήσεις της εκδήλωσή σας, φροντίζει πάντα να είναι ένα μοναδικό γεγονός, πέρα από τα συνηθισμένα και αποτελεί συνειδητή επιλογή όλων όσων επιθυμούν το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.                                         

 OYTSIDE CATERING EVENTS

To Αίγλη Catering παρέχει υπηρεσίες εστίασης υψηλής ποιότητας και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία οποιασδήποτε εκδήλωσης επιθυμείτε στο χώρο που εσείς έχετε επιλέξει ή σε κάποιον από τους χώρους με τους οποίους συνεργάζεται.

To Αίγλη Catering αναλαμβάνει την άψογη οργάνωση ξεχωριστών κοινωνικών ή εταιρικών εκδηλώσεων, με υψηλά standards που αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους καλεσμένου

ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση είναι από τις εκδηλώσεις που μένουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη σας. Δώστε σε αυτή την εκδήλωση το ύφος που σας ταιριάζει σε δικό σας χώρο ή σε χώρους που σας προτείνουμε με γραφικά εξωκλήσια και φυσική ομορφιά.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ελάτε να οργανώσουμε μαζί την ετήσια κοπή πίτας – την παρουσίαση νέων προϊόντων – τα εγκαίνια της επιχείρησής σας και ότι άλλο θελήσετε για την σωστή προβολή σας. Με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας

ΓΑΜΟΣ

Δώστε στο γάμο σας ό,τι του αξίζει! Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας ζήστε τις χωρίς να σας απασχολούν οι σκέψεις για το που και πως θα οργανώσετε τη δεξίωση. Χαρίστε σε σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε μοναδικές στιγμές. Δημιουργήστε παραμυθένιες αναμνήσεις επιλέγοντας την καλύτερη και την πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Την πρόταση του Αίγλη Catering!