Τι γλυκιά συγκίνηση! Το καλωσόρισμα στη θρησκευτική πίστη και η ονοματοδοσία, είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά σε μια ολόκληρη ζωή. Πόσο χαρούμενο αλλά και πόσο ιερό γεγονός! Πόσο τρυφερό αλλά και πόσο απαιτητικό! Η τελετή, αλλά και η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την οικογένεια ως σύνολο και για αυτό αξίζει ό,τι το καλύτερο. Θα πρέπει να μεταδίδει χαρά και να είναι μια υπέροχη γιορτή για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χωρίς άγχος, ανησυχίες, έγνοιες.

Στο ξεκίνημα της ζωής του μικρού πρίγκιπά σας ή της μικρής πριγκίπισσας, σας προσφέρουμε την πλούσια εμπειρία μας και δεσμευόμαστε ότι όλα θα γίνουν τέλεια.

Επιπλέον και πιο σημαντικό, σάς προσφέρει κορυφαία γαστρονομία με την υπογραφή των executive chef , καθώς και υπέροχες γλυκές δημιουργίες από το ΑΙΓΛΗ   catering. Όπως και στη δεξίωση του γάμου έτσι κι εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ύφος και μενού, πρωτότυπα πιάτα με κορυφαία τοπικά υλικά και να ταξιδέψετε μαζί με τους καλεσμένους σας στις πιο συναρπαστικές, γευστικά, γωνιές της