Φθηνό catering | Φθηνές εκδηλώσεις | Δεξιώσεις γάμων - βάπτισης | όμιλος Αίγλη. Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κι αισθητικής!Είναι ο γάμος σας και οι αξέχαστοι γάμοι δεν συμβαίνουν απλώς. Προετοιμάζονται! Απαιτείται υπέροχο και άφθονο φαγητό, προσωπικό service, αστραφτερό στυλ, ανεπιτήδευτη κομψότητα. Για μας η γαμήλια δεξίωση αποτελεί μια έξοχη ευκαιρία για να σχεδιάσουμε το πιο συναρπαστικό event της ζωής σας και να κάνουμε τη Μεγάλη Ημέρα σας πραγματικά αξιομνημόνευτη! Ασφαλώς, η γαστρονομία βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και εμείς έχουμε τη χαρά να σας την προσφέρουμε στον απόλυτο βαθμό, με εμβληματικά πιάτα που υπογράφουν οι κορυφαίοι σεφ. Με το μαγικό τους άγγιγμα και τις κορυφαίες πρώτες ύλες, με δημιουργικότητα που εκπλήσσει και αυθεντικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.

Μαζί με σας θα οργανώσουμε τον γάμο των ονείρων σας και θα φροντίσουμε για όλα. Το γούστο και η προσωπικότητά σας θα επηρεάσουν την κάθε λεπτομέρεια, από το μενού μέχρι τη διακόσμηση και από τη μουσική μέχρι τα λουλούδια. Εσείς απλώς πείτε μας τι επιθυμείτε. Ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα καταπράσινο αγρόκτημα με ένα εξαιρετικό ribeye για κυρίως; Δίπλα στη θάλασσα αμέσως μετά την τέλεση του Μυστηρίου σε ένα ξωκλήσι, με τα καλύτερα ελληνικά ψάρια στο τραπέζι, όπως ένα φιλέτο μπαρμπουνιού με μεσσηνιακά χόρτα; Μια επίσημη δεξίωση στην ατμοσφαιρική αίθουσα ενός μουσείου, με casual chic νεοελληνική κουζίνα; Ή μήπως προτιμάτε έναν μοντέρνο πολυχώρο, ένα οινοποιείο ή ακόμη και κάτι ολότελα ξεχωριστό, όπως ένα γαμήλιο δείπνο με κινηματογραφικό concept και σινεφίλ αναφορές;

Όποια ιδέα κι αν έχετε, όποιο ύφος κι αν επιλέξετε (ρουστίκ, νησιώτικο, casual chic, country chic, ρομαντικό, αστικό, χαλαρό, εστέτ) και με όποια γαστρονομία και αν το συνδυάσετε (ελληνική δημιουργική, διεθνής κλασική, ιταλική,, κοσέρ) είναι σίγουρο ότι η Μεγάλη Ημέρα σας θα συζητιέται για πολλά χρόνια μετά!